אז חבר הציע שאנסה את הפיתה של זורבה, הוא לא ממש הציע כמו המליץ בחום רב וכמעט לא השאיר לי ברירה כי מהתאורים שלו הקיבה שלי כבר התחילה לעכל… אז מיהרנו לשם ביום גשום, המקום נמצא באזור שכונת ותיקים בנתניה, מקום הולדתו של החבר, שמו שמור במערכת. ליד הככר מגרש חניה מאולתר ובליבו מספר מקומות, זורבה הוא המוקד. המקום קטן והתור גדול, הבחור מכין שם מבחר מנות שהראשית היא מנת אונטריב בפיתה: בשר בבישול איטי, הרכבה של פיתה הכי טובה שטעמתי, שילובים שפשוט יושבים מושלם בפה.
פיתה מפנקת מאד! עמוסה בבשר! וטעמים – יש שם נגיעות של טחינה, סלט גבניות, עמבה, צ'ימצי'ורי ושום, עשויה ביד אמן שנהנה להאכיל אנשים! ונהנה לפנק! אם אמא שלי היתה מכינה לי מנה אז היתה מעמיסה בדיוק כך! למי שהקיבולת שלו לא גדולה במיוחד אין סיכוי לסיים את המנה, אבל אני לא פגשתי פיתה שלא גמרתי!
ניתן להזמין מנות נוספות: נתח תרנגולת צעירה, קבב עיראקי, כבד קל בפיתה, ועוד. שתיתם פעם ספונג'ה? אם לא אז תנסו – גזוז של נתניה של פעם. שוט אוזו ב 5 שח וחמוצים ליד זה כל מה שצריך! מומלץ בחום…
המקום עובד מ 12:00 עד 17:00
זורבה – יוסף בוסל 76, נתניה